Mijn naam is Joni Rappange.

 

Op mijn 17e kwam ik voor het eerst echt in aanraking met rouw toen een van mijn beste vrienden overleed. Sindsdien is dit een onderwerp waar ik steeds opnieuw in geïnteresseerd ben.

 

Ik heb de opleiding maatschappelijk werk gedaan (HBO). Vrij snel daarna ben ik aan de slag gegaan als teamleider bij Slachtofferhulp Nederland waar ik jarenlang met enorm veel plezier gewerkt heb. In augustus 2015 heb ik mijn baan opgezegd. De beslissing om daar te stoppen met werken was voor mij een rouwproces. Ik heb hiervan geleerd mijn hart te volgen.

 

Vanaf 2011 ben ik begonnen met bijscholing op het gebied van rouw en verlies. In september 2015 begon ik ter aanvulling hierop aan een 2-jarige Post-HBO opleiding tot rouw- en verliesbegeleider bij de Landelijke Stichting Rouw (LSR).

 

In juni 2016 startte ik als coördinator bij een inloophuis voor mensen die geraakt zijn door kanker; inloophuis Poppy’s. Daarnaast werd het tijd voor een volgende stap; het realiseren van mijn eigen praktijk als verliesdeskundige.

 

Met enthousiasme, respect en aandacht zet ik mijn kennis en ervaring in. Met mijn positieve insteek, creatieve werkvormen en warme benadering geef ik je stof tot nadenken om zo op zoek te gaan naar een nieuw evenwicht. 

©SjoerdFotografie_SVD4104

‘Don’t let your dreams, be dreams.’

Praktijk Verder Chat
Stuur